Uygulama ve Araştırma Merkezlerimizin Web Sitelerine İlişkin Toplantı

Üniversitemize bağlı Uygulama ve Araştırma Merkezlerimizin Müdür ve Müdür Yardımcılarına yönelik Kalite Yönetim Sistemine ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Üniversitemiz Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına; Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK, Kalite Yönetim Birimi personeli ve Üniversitemize bağlı Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin müdür ve müdür yardımcıları katıldılar.

Toplantıda Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK tarafından Uygulama ve Araştırma Merkezlerimizin web sitelerine ilişkin güncellemeler hakkında bilgiler verdi.

Uygulama ve Araştırma Merkezilerimizin web sitelerinin daha kurumsal ve güncel olması amacıyla düzenlenen toplantı, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.