YÖK Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı Üniversitemiz ve Merkezimizde

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülmekte olan “Kurumsal Dış Değerlendirme” süreci kapsamında, Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı Üyeleri, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve kalite süreçlerini değerlendirmek üzere Üniversitemize ön ziyarette bulundular.

Sayın Prof. Dr. Mualla YALÇINKAYA (Karadeniz Teknik Üniversitesi) başkanlığında Sayın Prof. Dr. Ali ŞEN (İstanbul Kültür Üniversitesi), Sayın Prof. Dr. Cemil ÖZTÜRK (Marmara Üniversitesi), Sayın Doç. Dr. Dilek ÖZMEN (Manisa Celal Bayar Üniversitesi) ve Sayın Sema GÜNDEM’den (Ondokuz Mayıs Üniversitesi) oluşan Değerlendirme Takımı, ilk olarak Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK da eşlik etti.

Yükseköğretim Kalite Kurulu Değerlendirme Takımı, daha sonra Senato Toplantı Salonu’muzda Üniversitemiz Yönetimi ve Kalite Komisyonumuzla bir araya geldi.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, düzenlenen toplantıda Üniversitemizdeki eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve kalite güvence sistemi süreçlerine ilişkin Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı üyelerine bilgiler verdi.

Rektörümüz son üç yılda Üniversitemizdeki gelişim, yeni açılan bölümler ve kampüs alanımızda gelinen son aşamayı sunumlar eşliğinde anlattı.

Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı, daha sonra Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN, Rektör Yardımcılarımız Sayın Prof. Dr. Serap USTAOĞLU TIRIL ve Sayın Prof. Dr. Ahmet TABAK ile birlikte; Kalite Yönetim Birimimiz, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığımız, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Okul Öncesi Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, Çocuk Üniversitemiz ve Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğümüze ziyarette bulunarak yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler aldılar.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nihat DALGIN ziyaret sonrası Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı Üyeleri ile karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.