Konukla İletişim ve Servis Teknikleri Katılım Belgesi Teslim Programı

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, Sinop TSO Genç Girişimciler Kurulu, Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası koordinesi ve Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SÜSEM) işbirliği ile düzenlenen “Konukla İletişim ve Servis Teknikleri” temel eğitimi katılım belgeleri Boyabat Sanayi ve Ticaret Odasında gerçekleştirilen programla katılımcılara verildi.

Katılım Belgelerinin Takdimi Törenine; Boyabat Sanayi Ticaret Odası Başkanı Sayın Orhan ÇAKIR, TTO Yöneticisi Sayın Dr. Öğr. Üyesi M. Samet ERDEM, SÜSEM Müdürü Sayın Öğr.Gör. Ömür Bilsay KUL ve Sinop TSO Genç Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Melih ÇINAR katıldılar.

Törende eğitime katılan kursiyerlere sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.