SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve
ARAŞTIRMA MERKEZİ

VİZYONUMUZ

Toplumsal ve kurumsal değerlerine bağlı; bilgiyi, aklı geleceğe taşıyan; mesleki ve kişisel gelişim becerilerini geliştirmek adına insanı odak alan, yaşam boyu öğrenme merkezi olmaktır.

MİSYONUMUZ

Geleceğe güvenle bakabilmek için bilgi edinme zorunluluğundan hareketle; Sinop Üniversitesi çalışanlarının yanında, kamu kurumları ve özel sektörle de işbirliği yaparak; başta öğrenciler ve bir meslek edinmek, kendini geliştirmek isteyen gençler olmak üzere; her yaştan, her meslekten ve öğrenmek isteyen herkese açık eğitim programları, seminerler, konferanslar vb. düzenlemek, geliştirmek ve koordinasyonunu sağlamaktır.

Üniversitemiz                                       Yönetim                             Akademik Birimler                                    İdari Birimler